Archívum - Március 2020

Pomáz-Csobánkai Református Társegyhàzközség közleménye

2020. március 28 - Kategória: Hírek

Reformatus közleményAz Isten szava arra bátorít bennünket, hogy a keresztyéneknek „imádkozniuk kell, és nem szabad belefáradniuk.” (Lk 18,1)

Kérünk mindenkit, aki csak teheti maradjon most otthon!

Imára hívunk mindenkit reggelente 6.20 perctől

Tájékoztató! Megelőzés!

2020. március 20 - Kategória: Hírek
Koronavírus megelőzésCovid 19

TÁJÉKOZTATÓ - KORONAVÍRUS

2020. március 18 - Kategória: Hírek

Tisztelt Lakosaink! Tisztelt Ügyfeleink!

Hazánkat is elérő új koronavírus terjedése miatt 2020. március 11-én 15:00 órától veszélyhelyzet lépett életbe. Községünk Önkormányzatának és a Polgármesteri Hivatalnak kiemelt felelőssége, hogy haladéktalanul meghozza azokat a döntéseket és bevezesse azokat intézkedéseket, mely a vírus terjedésének megelőzését szolgálják, mindezt a lakosság biztonsága érdekében.
Elsőként kérünk minden lakost, hogy kövesse figyelemmel és tartsa be a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott eljárásrendet és a Központi Operatív Törzs iránymutatásait.

www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/koronavirus
www.koronavirus.gov.hu

Kérjük, hogy akinél a következő tünetek jelentkeznek: láz, köhögés, mellkasi fájdalom, légszomj, telefonon értesítse háziorvosát, és hívja a Nemzeti Népegészségügyi Központ + 36-80-277-455 vagy a +36-80-277-456 zöldszámait.
Felhívjuk figyelmüket arra, hogy bár a betegség 80%-ban enyhe tünetekkel lezajlik, azonban az idős és/vagy egyéb krónikus betegségben szenvedő embereknél súlyos formában jelentkezhet. Speciális kezelés, védőoltás egyelőre nem áll rendelkezésre.   »»

Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény tájékoztatása

2020. március 17 - Kategória: Hírek
Családsegítő

Polgármesteri és Jegyzői együttes tájékoztató!

2020. március 15 - Kategória: Hírek

Tisztelt Lakosok!

A koronavírus magyarországi megjelenése miatt kormányunk március 12-én kihirdette a különleges jogrendet és bevezette a veszélyhelyzetet. A járványhelyzet kialakulása óta napról napra egyre inkább érezhetjük a védekezés érdekében hozott megszorító intézkedések hatását.

A rendkívüli intézkedések egyike, hogy hétfőtől a diákok nem mehetnek be az iskolába. Új tantermen kívüli, digitális munkarend lép életbe.

Az intézkedés lényege, hogy a gyerekek ténylegesen otthon maradjanak és tanuljanak. Kívánatos lenne, ha minden gyermek otthon maradna. 》》

KÖZLEMÉNY Önkormányzati Intézmények és Önkormányzati Hivatal működési rendjéről

2020. március 13 - Kategória: Hírek

Tisztelt Lakosaink!

Magyarország Kormánya a 41/2020. (III. 11.) rendeletében az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett ki. A veszélyhelyzettel kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről külön kormányrendeletek rendelkeznek. A kormány a veszélyhelyzet fennállásának szükségességét folyamatosan felülvizsgálja.

A vészhelyzet kihirdetésével rendkívüli jogrend lépett életbe, mely különböző korlátozások bevezetését jelenti. Erről bővebb és hiteles tájékoztatást a www.koronavirus.gov.hu oldalon olvashatnak.

Az Önkormányzati Intézmények működési rendje →→
Az Önkormányzati Hivatal működési rendje →→

ELMARAD - Március 15-i ünnepség

2020. március 12 - Kategória: Hírek
Március 15 elmarad1

Változási felhívás - szelektív hulladékgyűjtés

2020. március 09 - Kategória: Hírek

Figyelem

                                 Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. 
a településen történő szelektív hulladék gyűjtését 2020. évben
              minden hónap harmadik csütörtökjén
                                    fogja végezni!

                  A 2020. évi hulladéknaptár itt érhető el!