Társadalmi véleményeztetés

Az önkormányzati rendeletek megalkotásában való társadalmi részvétel szabályairól szóló 14/2011.(VII.18.) önkormányzati rendelet értelmében a rendelet hatálya alá tartozó önkormányzati rendelettervezeteket véleményezheti a Tisztelt lakosság. Kérjük, hogy a véleményeztetésre bocsátott rendelettervezettel kapcsolatos észrevételeiket a véleményezési határidő alatt a mlynky@t-online.hu elektronikus levelezési címre eljutattni szíveskedjenek.

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 70/2021. (XII.2.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a helyi közművelődésről szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - A helyi közművelődésről

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 64/2021. (X.28.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a településkép védelméről szóló 5/2019. (VII.5.) önkormányzati rendeletének módosítását tartalmazó rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - A településkép védelméről szóló 5/2019. (VII.5.) sz. önkormányzati rendelet módosításáról

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 39/2021. (VII.15.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a településkép védelméről szóló 5/2019. (VII.5.) önkormányzati rendeletének módosítását tartalmazó rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - A településkép védelméről szóló 5/2019. (VII.5.) sz. önkormányzati rendelet módosításáról

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 91/2017. (IX.28.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a helyi népszavazás kezdeményezéséhez szükséges választópolgárok számáról szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - a helyi népszavazás kezdeményezéséhez szükséges választópolgárok számáról

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 70/2017. (VI.30.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a településfejlesztéssel, a településrendezéssel és a településképpel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - a településfejlesztéssel, a településrendezéssel és a településképpel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 7/2016. (I.21.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a 2016. évi igazgatási szünet elrendeléséről valamint a 2016. évi munkaszüneti napok körüli ügyfélfogadási rendről szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - Igazgatási szünet elrendelése

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 152/2015. (XI.26.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a településképi bejelentési eljárásról szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - Településképi bejelentési eljárás

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 151/2015. (XI.26.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a településképi véleményezési eljárásról szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - Településképi véleményezési eljárás

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 126/2015. (IX.17.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a helyi adó módosításáról szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - Helyi adó módosítás

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 80/2015. (VI.4.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a babaköszöntő csomagról szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - Babaköszöntő csomag

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 71/2015. (V.15.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja a képviselők és tisztségviselők juttatásairól szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet - A képviselők és tisztségviselők juttatásairól

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 145/2013. (XI.21.) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja A hivatali helyiségen kívüli és a hivatali munkaidőn kívül történő házasságkötés és a családi események szabályairól és díjairól szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 146/2013. (XI.21) sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi formában és tartalommal a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja A zaj elleni védelem helyi szabályozásáról szóló rendelet-tervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet zaj elleni védelem

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat képviselő-testületének 147/2013. sz. önkormányzati határozata értelmében az alábbi tartalommal és formában a képviselő-testület társadalmi véleményeztetésre bocsátja A közterület használatáról szóló rendelettervezetet. A társadalmi véleményeztetés időtartama: 15 nap.
Dokumentum: Rendelettervezet közterület használatáról