Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat hirdetménye

2014. december 05 - Kategória: Hírek

Pest Megyei Kutató ment� szolgTisztelt Tulajdonos!

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat önkéntes mentőegységként részt vett az elmúlt napokban kialakult káresemények felszámolásában. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy rengeteg lakóingatlanon belül is komoly károk keletkeztek a kidőlt fák, leszakadt ágak miatt és továbbra is rengeteg veszélyesen megdőlt fa és lógó ág okoz komoly veszélyt az ott lakókra.

Ezeknek a fáknak az eltávolítása sokszor komoly felkészültséget igénylő feladat, mivel kötéltechnikát és speciális eszközöket kell használni hozzá, ezért erre szakosodott cégek sok pénzért vállalják csak el a feladatok végrehajtását.

Szolgálatunk közhasznú alapítványként az eddig elvégzett önkéntes munkáján felül azzal tud segíteni Önnek, hogy felajánljuk szaktudásunkat és eszközeinket a piaci ár töredékéért.

Amennyiben olyan favágási feladat van az Ön telkén, melyet saját erőből nem tud megoldani, hívjon minket  bizalommal és közös megegyezéssel igyekszünk minél kevesebb összegért elvégezni a feladatot. Az ebből származó bevétel teljes összegét alapítványunk arra fordítja, hogy legközelebb is gyors és hatékony segítséget tudjunk nyújtani a bajbajutott állampolgároknak, segítve a hivatásos erők munkáját.

Elérhetőségek:

tel: +36704587000
e-mail: l.balazs@kutato-mento.hu

 

Budapest, 2014. december 5.

Üdvözlettel,

 

Balázs László sk.
szolgálatvezető