Családsegítő Szolgálat Közlemény - Adományozás

2015. november 12 - Kategória: Hírek

karácsonyfa DUNAKANYARI CSALÁDSEGÍTŐ ÉS GYERMEKJÓLÉTI                                             SZOLGÁLAT Közlemény
Tisztelt Adományozó!
Ismét eltelt egy év, hamarosan újra itt a karácsony. Sokunknak a várakozás, az adventi készülődés örömteli napjai, másoknak inkább a téli tüzelő és a meleg ruházat, alapélelmiszerek előteremtésének gondterhes időszaka.
Ezért a Dunakanyari Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ebben az esztendőben is Karácsonyi Ünnepre várja azokat a hátrányos helyzetű gyermekeket és szüleiket, valamint magányosan élő felnőtteket, akik szintén törődésre, szeretetre, néhány meghitt percre vágynak.
Ahogyan eddig mindig, idén is szeretnénk meglepni a meghívottakat egy kis ajándékcsomaggal, melyet támogatóink nagylelkű adományaiból szoktunk összeállítani, hogy még örömtelibb, még boldogabb legyen ez a nap.

Nagy tisztelettel kérjük Önt/Cégét, járuljon hozzá adományával az esztendő legnagyobb családi ünnepéhez, segítsen mosolyt csalnia a megtört szemekbe.

Az adományozók és segítők nevét a helyi sajtóban és a rendezvényen ismertetjük. (Amennyiben ezt Ön nem szeretné, kérjük, jelezze!)

Szíves hozzájárulását az ünnepekhez előre is köszönjük és kívánunk minden jót!                  

Egyéb információval kapcsolatban, vagy kérdésével forduljon bizalommal a Szolgálat munkatársaihoz a 26/312-605, illetve 26/400-172 telefonszámokon.

Dunakanyari Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Munkatársai

2000 Szentendre, Szentlászlói út 89. Telefonszám: 06-26/312-605

Karácsonyi rege
Ha valóra válna,
Igazi boldogság
Szállna a világra…”
(Ady Endre)  

Szentendre, 2015. november 05.