Archívum - Szeptember 2017

Meghívó 2017. szeptember 28-i képviselő-testületi ülésre

2017. szeptember 25 - Kategória: Hírek
sárga címer13/2017. K-t.
                                         MEGHÍVÓ
Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának képviselő-testülete
2017. szeptember 28-án (csütörtök) 18.00 órakor testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.
Az ülés helye: Pilisszentkereszt, Fő út 14.
 

Bűnmegelőzési felhívás - Hétvégi házak

2017. szeptember 21 - Kategória: Hirdetmények

hétvégi házakHétvégi házi feladatok…

A nyaralók és hétvégi házak sajnos sok esetben válnak a bűnelkövetők célpontjává, mert a tulajdonosok ősszel és télen ritkán látogatják házaikat, kieső helyen vannak, nincsenek jelen a szomszédok sem. Az őszi időszakban elnéptelenedő nyaralókra mind a természet, mind a betörők komoly kockázatot jelentenek. A természeti csapások által okozott károkat jelentősen növelheti, hogy azokról a tulajdonosok csak hetekkel, akár hónapokkal később szereznek tudomást. A betörések esélyét fokozhatja, hogy egyre több értékes holmit hagynak télre a hétvégi házban.

Jótékonysági Szüreti Bál 2017

2017. szeptember 13 - Kategória: Hírek
Jótékonysági szüreti bál 2017

"Bemutatkoznak járásaink tehetséges művészei" című kiállítás

2017. szeptember 07 - Kategória: Pályázatok

A Szentendrei Járási Hivatal az alábbiakban adja közzé a Pest Megyei Kormányhivatal "Bemutatkoznak járásaink tehetséges művészei" kiállítással kapcsolatos felhívását:

Tisztelt Művész!

A Pest Megyei Kormányhivatalban (1052 Budapest, Városház u. 7.) 2017 tavaszán egy rendhagyó képzőművészeti kiállítás sorozat vette kezdetét "Bemutatkoznak járásaink tehetséges művészei" címmel, amely egy-egy járás alkotóinak munkáival mutatja be Pest megye kortárs képzőművészeti életét.

A kiállítás kapcsán teret adunk kevésbé ismert művészeknek is a bemutatkozásra, megnyitjuk a hivatal zárt világát a művészvilág felé, hogy kölcsönösen bepillanthassunk egymás tevékenységébe, világlátásába.

...

EACEA pályázat - Nagyölved - beszámoló

2017. szeptember 07 - Kategória: Pályázatok

A község polgármestere július 4-én ünnepélyesen üdvözölte a résztvevőket, bemutatta a fő gondolatát a projektnek, a partnerek és a projekt  feladatait ismertette. A délutáni órákban tartott előadást és egy informális vitát a jelenlevők részvételével  – európai szolidaritás, önkéntesség, a fiatalok számára a jövő az EU-ban, a jelenlegi kihívások szerepe. Az órákban a résztvevőknek beszámolt a saját tapasztalatai alapján a  jelenlegi kihívásokról, a polgárok életéről az EU-ban – a szolidaritásról, az összetartozásról, a békéről, a harmadik világ szegényeinek szóló segítésről -  Dr. László Attila, Romániából. A kulturális program keretén belül filmeket néztek a résztvevők, melyről utána vitát folytattak, számos téma és nézet elhangzott...