PILE SC-vel kapcsolatos hírek

2015. április 21.
IV. Tigers Cup = 13 PILE érem

Hétvégén először vettünk részt a Tigers klub által megrendezésre kerülő Tigers Cupon. Egy kimondottan színvonalas 2 páston megrendezésre kerülő versenyen vettünk részt. A verseny kimondottan a kezdő még övvel nem rendelkező vagy csak szárnyaikat most billegető kis és nagy versenyzőkre volt kihegyezve (kb 100 fővel került lebonyolításra). A PILE Sc Taekwon-do szakosztálya ismét jól szerepelt így kellő lelkesedéssel és önbizalommal készülhet a következő megmérettetésre, amely nem lesz más, mint a Hatvanban megrendezésre kerülő Nemzetek Kupája.
PILE TKD

 

 

 

 

 

 

Részletes eredmények itt olvashatók:

  Küzdelem Formagyakorlat
Hugyecsek Noémi Bronz érem  Bronz érem
Bakk Attila   Arany érem
Dohy Olivér Bronz érem  Arany érem
Dohy Dominik Ezüst érem   
Mészáros Marcell Arany érem   
Motika Barnabás Bronz érem   
Paulenyák Boglárka Ezüst érem   
Gosztola Ábel Ezüst érem   
Pénezelik Szebasztián Bronz érem  Arany érem
Jánszki Anna Ezüst érem   

 

 

2015. április 17.
Az "Öregfiúk" is csatába álltak!

Öregfiú csapatunk is elkezdte a tavaszi szezont. Az első meccsét Pilisvörösvár csapat ellen játszotta és az éllovasok ellen bele is szaladtak egy 5-1-s vereségbe, majd nagy csatában Pomáz ellen egy döntetlen következett. Jelenleg  csapatunk a 10. helyen áll, de 1-2 győztes meccs esetén gyorsan a középmezőnyben találhatja magát.

Pilisvörösvár SZSE - PILE SC 5-1

Pomáz-ICO SE - PILE SC 1-1

 

 

2015. április 15.
Újabb döntetelen Megye II-ben és elmaradt meccs a Megye III-ban

Tárnok KSK - PILE-Szántó 1-1 Gólszerző: Havrán Gergely

Meccs összefoglalója:

A hétvégén a megye 2-es csapat Tárnokon játszott alsóházi rangadót. Csapatunk igen hiányos kerettel jelent meg, ugyanis rekordszámú hiányzónk volt, szàm szerint 18 játèkos, a megye 3as csapatot is figyelem bevéve.

Az első félidőben bekezdett a hazai csapat, 15 perc alatt 8 szögletet végeztek el, és számos beadással próbáltak veszélyeztetni, de ezt a védelem rendre hatástalanította, nem volt belőle veszély. Aztán egy 25 méterről történő szabadrúgás után a lecsorgó ide-oda pattogott, majd odapattant az ellenfél csatárához, aki akrobatikus mozdulattal bevágta a labdát, bár Danku Norbert majdnem hatalmasat védett.
Ezután kezdtünk éledezni, jöttek a méltán híres PILE-Szántó kontrák, 2-3 lövéssel veszélyeztettük a kaput, és a pontrúgások is veszélyt hordoztak magukban, de ekkor nem sikerült a gólszerzés. A második félidőt sokkal jobban kezdtük, talán a Tárnokiak elhitték, hogy ez a meccs meg van nekik. Az első 10 percben 3 szöglettel és folyamatos támadásokkal rohamoztuk a kaput, ami végül góllá érett, Cserni Máté Maci remek szöglete után Havrán Gergő fejelt, ami bepattogott a kapu bal oldalába. Ettől a ponttól kezdve a hazaiak rájöttek, hogy ez a meccs bizony nincs lefutva, és próbáltak rohamozni, de a kiválóan játszó Müller David és a védelem rendre visszaküldte a labdákat. Ebben a félidőben többet volt nálunk a labda, szép akcióink voltak, bár a 80. Perc környékén a hazaiaknak volt egy ordító ziccerük, amit mellélőttek. A 88. Percben egy nagyszerű ütempassz után Kosztolánszki Krisz elfutott a jobb szélen, beadta, ami megpattant, és a fura helyen levő Dollinger Gyuszi felé szállt a labda, aki melléfejelt a labdának, pedig üres volt a kapu. A 3 pont tehát megint ott volt a csapatban, de sajnos csak 1 sikerült.
Összességében csapatunk jobb volt a mai napon, főleg a 2. Félidőben, a Tárnokiak talán túl könnyedén vették a meccset, és meglepődtek a harcos Pile-Szántón.
Egy biztos, ez a csapat többre hivatott, mint az utolsó hely, ez az utolsó 3-4 fordulóban megmutatkozott.

Az összefoglalót köszönjük szépen Galda Dávidnak!