Archívum - Július 2012

Pilisszentkereszt Szent Kereszt Plébánia Miserend 2012. augusztus 1-től

2012. július 26 - Kategória: Hirdetmények
templom.jpgTisztelt Pilisszentkereszti Hívek!
Erdő Péter bíboros úr rendelkezése értelmében augusztus 1-től, egyéb feladataimat érintetlenül hagyva, megbízott a Pilisszentkereszti Egyházközség lelkipásztori ellátásával. Kérem az imáikat és a segítségüket, hogy mindkét egyházközség megértéssel fogadja el a szertartások időpontjának változását.

Szeretettel várok mindenkit a szentmisékre!

Csontváry Dobogókőn

2012. július 24 - Kategória: Programok
csontvary.jpgA Napút látnoka és prófétája című rendezvényen a Mester több alkotásának reprodukcióját mutatjuk meg eredeti méretben, életnagyságban. A tárlatot Szántai Lajos nyitotta meg Keresztelő János ünnepén június 24-én. 2012. július 7-én 15.00 órától Pap Gábor művészettörténész tart tárlatvezetést, aki elsők között tudta megláttatni a Napút-szimbólumokban leggazdagabb festőnk igazi világát.

Lakossági tájékoztatás

2012. július 06 - Kategória: Hirdetmények
rendezesi__terv.pngA stratégiai környezeti vizsgálat nyilvánosságra hozataláról
Az Skv rendelet 8. §. (3) bekezdés b) pontja alapján ezennel nyilvánosságra hozott környezeti értékeléssel kapcsolatos észrevételeket a nyilvánosságra hozástól számított 30 napon belül lehet írásban megtenni a Pilisszentkereszt község Önkormányzatának (2098. Pilisszentkereszt, Fő út 12.) címzett levélben.
A beérkezett vélemények feldolgozása folyamatos, ezért kérjük, minél korábban küldje meg észrevételét.