Archívum - November 2015

Családsegítő Szolgálat Közlemény - Fagyveszély

2015. november 12 - Kategória: Hírek

segítség kézLAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ! (A hideg idő beálltát követő segítségnyújtásról)  
Rendszeresen látogassák meg egyedül élő, idős, mozgásukban korlátozott közeli és távoli hozzátartozóikat, szomszédokat, ismerősöket. Érdeklődjenek arról van-e elegendő tüzelőjük, megfelelően működik-e a lakás fűtési rendszere. (kihűlés veszélye nemcsak a szabadtérben áll fenn, hanem belső térben is, ha tartósan 14 oC körüli hőmérsékleten tartózkodunk) Az utcán fekvő embereket ne hagyják magukra! Kérdezzék meg egyedülálló, idős ismerőseiket, hogy napi tevékenységeikben a tél folyamán segítségre szorulnak-e. Segítsenek a hó eltakarításában síkosság mentesítésben telken belül és az utcafronton is.
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatos problémát észlelnek kérjük jelezzék telephelyeinken, illetve a településen ügyeletet tartó munkatársnál.

Családsegítő Szolgálat Közlemény - Adományozás

2015. november 12 - Kategória: Hírek

karácsonyfa DUNAKANYARI CSALÁDSEGÍTŐ ÉS GYERMEKJÓLÉTI                                             SZOLGÁLAT Közlemény
Tisztelt Adományozó!
Ismét eltelt egy év, hamarosan újra itt a karácsony. Sokunknak a várakozás, az adventi készülődés örömteli napjai, másoknak inkább a téli tüzelő és a meleg ruházat, alapélelmiszerek előteremtésének gondterhes időszaka.
Ezért a Dunakanyari Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ebben az esztendőben is Karácsonyi Ünnepre várja azokat a hátrányos helyzetű gyermekeket és szüleiket, valamint magányosan élő felnőtteket, akik szintén törődésre, szeretetre, néhány meghitt percre vágynak.
Ahogyan eddig mindig, idén is szeretnénk meglepni a meghívottakat egy kis ajándékcsomaggal, melyet támogatóink nagylelkű adományaiból szoktunk összeállítani, hogy még örömtelibb, még boldogabb legyen ez a nap.